Vertrouwde adressen

La Barasquie (20 km zuid-oostelijk van Mas de Vert)

Huisje geschikt voor 2 personen. Het is gelegen op 5 min loopafstand van de rivier de Lot. Het is een paradijs voor vissers. Uitzicht vanaf het terras over tuin en landerijen.

   

Mobilhome Vegennes (60 km ten noorden van Mas de Vert)

Mobilhome geschikt voor 4 personen. Vegennes is gelegen in het zuiden van de Correze met in de directe omgeving plaatsen zoals Rocamadour, Sarlat en Domme. Er zijn grotten te bezichtigen waaronder de Gouffre de Padirac. Er zijn mogelijkheden om te wandelen, fietsen, kanoŽn en paardrijden. Het plaatsje Vayrac en de rivier de Dordogne liggen op 4 km afstand.
De mobilhome heeft een schitterende ligging met een fantastisch uitzicht over een dal met in de verte een kasteeltje en zicht op het dorpje Queyssac la Vigne. 

   

Maison Montagne Noire(180 km ten zuiden van Mas de Vert)

Dit vakantiehuis ligt in de buitenwijk van het charmante plaatsje Mazamet ( Zuid Frankrijk, departement Tarn). Het is gelegen in heuvelachtig terrein, van waar u een prachtig uitzicht hebt op de mooie landschappen en op een gedeelte van het dorp.
Het terrein ligt precies tussen de uitlopers van de Montagne Noire en het beschermde natuurgebied "Regional Parc du Haut Languedoc". De muur rondom de ruim 2.000 m≤ tuin met zwembad zorgen voor veel privacy. De entree tot het terrein wordt afgesloten met een elektrisch aangedreven roldeur.