Brengues (3 km) www.brengues.com; www.quercy-tourisme.com/assier/communaute.html#BRENGUES

Hier is een camping die aan de CÚlÚ ligt. Tegenover de camping ligt een hotel, restaurant en een kleine winkel. Het winkeltje heet Le Fournil des Falaises en is in het voorjaar van 2006 helemaal opgeknapt en in de zomer van 2006 heropend. Het Hotel de la Vallee is na een periode van sluiting in 2007 weer helemaal operationeel. 

             

In dit plaatsje kunnen kano's gehuurd worden bij de Bar Romantique. Leuk is een tocht over de CÚlÚ naar Marcilhac. Deze tocht duurt een aantal uren en is goed te doen voor beginners. Na afloop van de tocht wordt je in Marcilhac met de bus opgehaald en weer terug gebracht naar Brengues. 

In Brengues is een camping municipale. Hieronder zie je de camping van boven af Mas de Greil. Op de linker foto zie je de camping in de linker onderhoek. Het hotel ligt rechtsonder in. Op de middelste foto kun je goed zien dat de camping langs de CÚlÚ ligt. Op de rechterfoto links onderin de hoek het hotel, in het midden het dorp.

                

De camping is in het hoogseizoen meestal goed bezet, in april is er nog plek genoeg.

                 

Markant is de klifwand van de Mas de Greil. Er loopt een wandelroute, die je bovenop de klif brengt. Daar heb je een geweldig uitzicht over de vallei.

In de maanden juli en augustus is er op de camping elke donderdagavond een markt. Er worden specialiteiten van de streek aangeboden.