Onderhoud aanbouw

Nadat in april 2006 het dak op de aanbouw is geplaatst kan begonnen worden aan het renoveren van de slaapkamer van in de aanbouw. Door de verkeerde dakconstructie kon het er na een fikse regenbui nogal vochtig zijn. Na tien jaar heeft dit zijn sporen achter gelaten. Tijd voor een rigoureuze aanpak en een complete vernieuwing..

Alle spullen worden buitengezet of tijdelijk in de garage geplaatst. Het bed dat er staat gaat naar buiten en zal niet meer terugkomen. De stukken gipsplaat, die aan de raamkant zitten worden weggehaald en de vloer wordt opengebroken.

               

Het parket gaat er voor een groot deel uit. Vervolgens worden nieuwe gipsplaten geplaatst.

               

Er worden nieuwe vloerdelen aangeschaft en geplaatst. Het parket wordt voor een groot deel vernieuwd.

In mei 2006 wordt de klus verder opgepakt. De vloer wordt helemaal afgemaakt. De muur helemaal gerepareerd. Het stuk muur boven het raam wordt gevoegd. Vervolgens wordt het complete parket in de gehele aanbouw geschuurd en gelakt. 

                

De lange muur krijgt een frisse gele kleur. De andere muren en het plafond worden gewit. Ook de muren van de hal beneden en de ruimte waar de wc en de wasmachine en droger staan worden gewit. 

                   

Overal komen nieuwe plinten. De meubels worden in de was gezet. Er wordt een nieuw bed gekocht. Het is een boxsping, die geweldig ligt. Om het helemaal compleet te maken, worden de gordijnen lichtblauw geverfd en komen er twee nieuwe bedlampjes in de kleur van de gordijnen.