Campings

Er zijn vier campings in de buurt van de boerderij. Alle campings liggen aan het water en er zijn plaatsen in de schaduw aan de rivier de Célé. Drie van de vier campings zijn campings municipal en eentje is een privé-camping.

Brengues (3 km)

Camping Municipal

Dit is een camping municipal met een gezellige bar. Je kunt er in de avond soms ook eten. De beheerder Alain is erg aardig en behulpzaam. Normaal is hij rattenvanger in Toulouse, maar in de zomer beheert hij de camping. Er starten diverse wandelroutes. Vlakbij is de Bar Romantique. Daar is een zwembad en een restaurant. Het gebruik van het zwembad is gratis als je een versnapering gebruikt. Tegenover de camping is een klein campingwinkeltje.

        

Le Moulin Vieux

Dit is een privé camping, die wordt gerund door een jong stel. Deze camping is open van Pasen tot oktober. Het is een heel nette camping. Deze camping heeft een zwembad en restaurant. Het is een prima stopplaats tijdens wandeltochten. Je kunt er jeux de boules spelen, er is een keurig onderhouden midgetgolfbaan en er worden kano’s verhuurd voor een tocht op de Célé. Er zijn stacaravans te huur en tenten.

Marcilhac sur Célé (7 km)

Dit is een camping municipal op loopafstand van het plaatsje Macilhac. De camping ziet er netjes uit, er zijn tenten en caravans te huur. Er is een zwembad. In het dorp Marcilhac is een restaurant, Restaurant de Touristes.

St. Sulpice (3 km)

Dit is een vrij rustige camping municipal met zwembad en tennisbaan. Een leuk dorp, maar weinig vertier. Sinds 2006 is er vlakbij de camping een restaurant met bar, Restaurant Le Saint Sulpice.