Begane grond

Op de begane grond is een moderne keuken met spoelbak, houten snijplank, koelkast, diepvriezer, oven met grill, vaatwasser, keukenmachine, koffiezetapparaat, senseo, waterkoker, theepot, friteuse, broodrooster, pannenset, broodbakmachine, bestek, borden, koffiekopjes, glazen, kruidenrek, kookboeken en verder alles wat bij een complete keukenuitrusting hoort.

 Er staat een ruime eettafel van iepenhout met zes stoelen.

In de keuken is een wand van rotsen, waartegen aan het huis is gebouwd. Op koude dagen zorgt de houtkachel voor warmte. Als deze goed wordt gestookt is het hele huis er zelfs bij strenge vorst mee warm te houden. Stukken hout branden als een sigaar langzaam op en gaan lang mee.

Vanuit de keuken kom je via openslaande tuindeuren op het terras met uitzicht over de vallei. 

Bij mooi weer kan er al snel buiten gegeten worden. Bij warm weer geeft een parasol schaduw. In de zomer kan het erg warm zijn op dit terras. In 2008 is er een beweegbaar zonnescherm gekomen dat het hele terras overdekt.

Geen zin om binnen te koken? De barbecue op het terras biedt uitkomst.

In een later aangebouwd gedeelte is de nieuwe hoofdingang en hal met toegang tot de keuken en een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed(160x200) met dekbedset(240x200) en kussens en kast.

Er is een aparte douche met wastafel en toiletkast.

Via de hal kom je bij een kleine ruimte met wasmachine, droger, boiler en  wc.