Afwerken veranda

In april 2006 is er een dak op de aanbouw gezet. De constructie van de aanbouw was dusdanig dat het dak niet helemaal waterdicht was. Om dit probleem te verhelpen is het dak er op geplaatst. Gelijktijdig is er bij Mas de Vert een plek gecreëerd waar je ook bij regen buiten kunt zitten en waar je uit de schaduw kunt zitten. Dit kon al gedurende een groot deel van de dag op deze plek, maar nu is er echt helemaal schaduw. Na het plaatsen van het dak is de gehele aanbouw met de hogedrukspuit onder handen genomen. Door het vocht was er een hele zwarte laag opgekomen. Deze ging er makkelijk af. Op de veranda stonden 3 lampen, waar nu precies de palen van het dak kwamen te staan. De drie aansluitpunten zijn verandert in twee schakelaars voor lampen en een stopcontact. 

                 

Op één schakelaar zijn drie tuinlampen gezet, die bovenin de dakrand van de aanbouw hangen. Op de andere schakelaar zit een ronde tl-lamp, die helemaal bovenin de dakpunt hangt. Deze lamp is voor het geval er echt licht moet zijn. De kleine koelkast die in de keuken als reserve stond is naar boven gehaald en die is op het stopcontact aan te sluiten. Op dit moment staan er een salontafel en zes rotan stoelen. In de toekomst is het de bedoeling om hier een lekker zitje van te maken, waar je kunt loungen.